علل بی اعتنایی برخی از مردم به هشدارهای وزارت بهداشت

ساخت وبلاگ
  • استفاده عدّه زیادی از مردم در حال افزایش از طبّ اسلامی و نیز طبّ ایرانی درانواع بیماریها و نوع تغذیه و بهداشت به دلیل اطلاع از فجایع طبّ شیمیایی غربی در درمان بیماریها و نوع تغذیه و میزان و نیز مخالفت غیرعلمی و اصول مدیریّتی و وزارت بهداشت دولت اصلاحات با طبّ اسلامی و ایرانی 
  • بی اعتنایی وزارت بهداشت به نوع درمان بزرگان طبّ اسلامی و ایرانی و اصرار به درمان از طریق طبّ شیمیایی
  •  بی اعتمادی اکثریّت مردم به دولت 11 و 12 و نیز دوازده سال مجلس شورای اسلامی به دلیل حاکمیّت علی لاریجانی از رؤسای جریان اصلاحات متّصل به دشمن با عملکرد دشمن پسند و برخلاف خواست آحاد مردم ایران 
  • برخورد آمرانه و توهین به شعورمردم ایران و بی توجهّی به عظمت روحی ملّت ایران و شجاعت و مقاومت بی نظیر طی چهل سال و ترساندن!! از مرگ در اثر جنگ بیولوژیک دشمن با کمک نفوذ دشمن در مدیریّت کلان کشور
  •  خلف وعده های متعدّد بیش از شش سال حسن روحانی و عدم صداقت و شفافیّت لازم و کافی در بیش از دو دهه گذشته از سوی جریان اصلاحات متّصل به دشمن در مدیریّت های خرد و کلان و فاقد اعتباراجتماعی  بین مردم 
  •  عدم باورعمومی در پیدایش ویروس هوشمند کرونا دقیقا یک روز قبل از انتخابات مجلس یازدهم و اصرار و تأکید دولت اصلاحات متّصل به دشمن به عدم خروج مردم ازمنزل یعنی دعوت به عدم شرکت درانتخابات در کلّ کشور در حالی که فقط قم محلّ ویروس اعلام می شد!
  •  اعلام ورود ویروس کرونا به ایران با تلاش وافر صدا و سیما درایجاد هراس و وحشت عمومی با اعلام خبر دو فوتی در قم و الغاء مرگ قریب الوقوع اکثریّت درصورت حضور بیرون از منزل و اعلام مکرر تعمّدی شیوع ویروس از قم تا سه هفته! برخلاف واقع حتّی برخلاف اظهارنماینده صهیونیستی سازمان بهداشت جهانی!!!  
  • سالها جنگ وزارت بهداشت با طبّ اسلامی و طبّ ایرانی و سلب حقّ انتخاب از مردم درانتخاب نوع درمان خود و زورگویی به مردم در استفاده از طبّ شیمیایی غربی با قیّم مردم تلقی کردن خود! 
  • عدم اعتقاد و باور فهیم و بصیر و تیزبین و هوشیار و ولایتمداری مردم ایران از سوی جریان اصلاحات متّصل به دشمن و عدم محاسبه مردم در همه امور کشور و تصمیم های کلان
  • یک بعدی بودن مدیریّت وزارت بهداشت و پرداختن محض به بعد پزشکی و عدم صلاحیّت وعدم پیوست تخصّصی مذهبی و روان شناسی اجتماعی و روان شناسی بالینی و اقتصادی و... و نادیده گرفتن آثارسوء روانی و اجتماعی اصرارهای مکرر به خانه نشینی و بستن مساجد و اماکن متبرّکه زیر100 نفر درکل حرم قم و مشهد و مسجد جمکران و مساجد، در حالی که ساخت فیلم ها با 700 نفر و... تعطیل نشده است!
 نتیجه عملی بی اعتمادی آحاد مردم به مدیریّت کلان، بی اعتنایی به هشدارها در مواقع اضطرارمی باشد، که رفتاری قابل پیش بینی و کاملا طبیعی هست. رفتارمعقول همگان درمشاهده عدم صداقت علنی در زمان گذشته، موجب بی اعتمادی در زمان آینده هست.  
چرا وزیر بهداشت بعد از شیوع ویروس کرونا در چین، مکرر درمصاحبه ها اعلام همه گونه آمادگی در ایران را می کرد، ولی حال، بعد از سه هفته، تازه شروع به غربالگری کلّ جمعیت کرده اند تا سالم ها و مبتلایان معلوم شود؟!! 
قطعا اگر از روز اوّل غربالگری می شد، ویروس درایران به صفر رسیده و میزان فوتی کمترمی شد. علّت این قصور باید برای مردم ایران روشن شود. 
چرا دولت اصلاحات به طور غیرعادی، مصرّ به طولانی شدن خانه نشینی مردم و خلوت کردن کشور و مقصّر دانستن مردم در شیوع بیماری هست؟ 
چرا نظر وزارت بهداشت در ویروس کرونا با نظر اطباء و بزرگان طبّ اسلامی و ایرانی صد درصد مغایرهست که همگی اعلام بزرگنمایی و قابلیّت درمان بدون بستری از سوی دولت اصلاحات می کنند. 
چرا وزارت بهداشت، همه مردم را مبتلا و ناقل ویروس محاسبه و درایجاد وحشت عمومی تلاش وافر دارد؟
 مسئول آثار مخرّب روانی ناشی از ایجاد ترس و دلهره و اضطراب و وسواس شستشو و الغاء شبانه روزی مرگ قریب الوقوع مؤثر در برخی از مردم چه کسی هست؟ 
چرا وزارت بهداشت فاقد تخصّص مدیریّت کلان در بیماریهای واگیر و سایر تخصص های ضروری در جامعه ای مثل ایران، به خواست و نظرات نخبگان و فرهیختگان و مردم در عرصه های مختلف با روش زورگویی حذف و بی اعتنایی می شود؟ 
چرا جریان اصلاحات فاقد تخصّص در مدیریّت کلان خود را همواره در همه امور کشور یکّه تاز و بدون هماورد محاسبه می کند، که مردم ایران سه دهه جز جنگ قدرت و ثروت و مقام  تخصص دیگری از این جریان متّصل به دشمن چیزی مشاهده و دریافت ننموده است؟
چرا دولت اصلاحات برای خلوت کردن کشور و اصرار مشکوک به خانه نشینی مردم از بغض تولیّت آستان قدس رضوی از همفکران خود سوءاستفاده می کند؟ درخلوتی کشور و تلاش وافر به قطع ارتباط همگان با یکدیگر چه نقشه ای نهفته است؟
چرا پخش آگهی حراجستون فروشگاه رفاه در کل کشور در سیمای دولتی و دعوت همگان به حضور درفروشگاه وایجاد ازدحام جمعیّت، اشکالی ندارد، ولی حرم اهل بیت علیهم السلام با اندک تعداد با فاصله ازهم تا حدّ تعطیلی اماکن متبرّکه بر ضد سلامتی و جان مردم هست؟!!! اگرواقعا درد، درد جان و سلامتی مردم هست، پس این همه تناقض در مدیریّت و هدفمندی در مقابله با اعتقادات دینی مردم چیست؟ آیا فروشگاه رفاه جزو منطقه خودی بوده و کرونا کاری ندارد؟!!
چطور برنامه خندوانه با مجری دشمن پسند و غیرانقلابی و با عدم رعایت حجاب واجب در همسر خود با نهایت پررویی در سیمای دولتی و حزبی، علیرغم مخالفت مردم مذهبی و انقلابی، در کنارهم بودن افراد بدون نکات بهداشتی اشکال ندارد و این برنامه تعطیل نشده ولی فقط زیر 100 نفردر کلّ حرم مشهد و قم و زیر 30 نفر در مسجد جمکران مشکلات عدیده سلامتی کلّ مردم ایران!!! ایجاد می کند؟! 
چرا مردم ایران را ... تلقی می کنید؟
وضعیّت وزارت بهداشت در عرصه مواد خوراکی
مواد افزودنی شیمیایی جزء لاینفک مواد غذایی عرضه شده در ایران  
چرا در فروشگاه های زنجیره ای و ... محصولات تراریخته عرضه می شود؟
چرا مواد افزودنی یکی از مواد اصلی در مواد خوراکی دارای علامت سیب و انواع مجوّز وزارت بهداشت شده است؟
چرا محصولات تراریخته وارد ایران می شود؟
                                                 
نظر یکی از فرهیختگان نخبه دکتر میثم لطیفی و نامزد انتخابات 98 از قم  در مورد وضعیت فعلی کشور         

پزشکان زدگی خط مشی گذاری عمومی

اگرچه موضوع ویروس کرونا، موضوعی در حوزه پزشکی است اما مدیریت و خط مشی گذاری در این باره، کار پزشکان نیست. ما هم قدردان رزمندگان فداکار پزشک و پرستار و نیروهای داوطلب مبارزه با ویروس کرونا هستیم اما از تصمیم دولتمردان هم سخت در عجبیم. 

اینکه موضوع را فقط از منظر پزشکی ببینند یعنی الفبای خط مشی گذاری عمومی را هم نمی دانند.

تقریبا هیچ موضوع کلان و عمومی وجود ندارد که تک بعدی و تک رشته ای حل شود. موضوع اخیر نیز ازهمین دست است که علاوه بر جنبه های پزشکی، جنبه های اقتصادی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی، روان شناختی، جامعه شناختی، رسانه ای، انتظامی و حتی امنیتی دارد. 

سوال این است که ستاد مبارزه با کرونا مستقر در وزارت بهداشت، آیا توانایی و حتّی صلاحیّت ورود به این عرصه های متنوع را دارد؟

ثمره یک طرفه به میدان رفتن، همین دستورات عجیب و غریبی است که کم کم موجب کلافگی، اعتراضات مردمی و زد و خورد و فرسودگی سرمایه اجتماعی خواهد شد.

مسئله تعطیلی برخی مساجد، اماکن متبرکه و حرم اهل بیت و هتک حرمت عده ای، نشانه هایی است بر این خشت اولی که معماران دولتی کج نهاده اند.

@meisamlatifi                                

توانمندسازی مادران در درونی کردن آموزه های دینی در فرزندان...
ما را در سایت توانمندسازی مادران در درونی کردن آموزه های دینی در فرزندان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cmansourevatani1 بازدید : 76 تاريخ : دوشنبه 8 ارديبهشت 1399 ساعت: 3:08